« Tagasi

Õpilased koostasid menüü

Reedel, 19. veebruaril, pakuti Keila Kooli põhja- ning pargimajas sööke, mille õpilased ise olid menüüsse valinud.

Suure maja õppurid said kõhtu täita frikadellisupi ja pastaga ning ühe magusa ampsuga.  Vaatamata laste suurele soovile, põhjamajas ju tavaliselt magustoitu ei pakuta. Seekord sai maiustada vahukoorese puuviljasalatiga. Köök tõi selleks päevaks isegi lisajõude tööle, et kõik vajalik valmis hakkida ja serveerimiseks topsidesse panna.

Pargimaja koolipere menüü koosnes ahjukartulitest, kana-juustukastmest, hapukooresest tomati-kurgisalatist ning porgandisalatist. Magustoiduks oli  šokolaadikohuke. Kui tavaliselt praepäevadel magustoitu ei pakuta, siis sel korral tuldi õpilaste soovidele vastu. Pidupäevalaua katsid korrapidajad. Lauakaunistused valmistasid pikapäevarühma lapsed ning osad kolmandikud. 

Suur aitäh köökidele ja kokkadele, kes tulid ideega kaasa ning olid koostöövalmid. Osad vahvad mõtted jäid küll köökide vähese võimekuse tõttu realiseerimata, kuid ehk õnnestub tulevikus ka need ellu viia.